bijzondere preek

Soms zit je in de kerk en kun je echt een heel doeltreffende preek meemaken zoals vanmorgen.

Vanmorgen zijn we naar een andere kerk geweest dan degene waar we normaliter heen gaan. De preek had bijzondere kenmerken en zette me tot nadenken over dingen die ik zelf persoonlijk meemaak. Het kan je opeens een andere kijk op dingen geven, ben blij dat ik vanmorgen de mogelijkheid heb gehad om met mijn kinderen naar de kerk te kunnen gaan.

De afgelopen twee weken zijn enerverende weken geweest.

Helaas stonden we weer aan het graf bij een bekende, nooit leuk om mee te maken en dan kan het leven soms zo hard overkomen.

Gesprekken met diverse mensen gevoerd, die vruchtbaar kunnen zijn of juist niet.

Jan heeft inmiddels een beugel gekregen en het misstaat hem niet.

We hebben een geweldige verrassing geregeld voor onze bewoner die jarig is geweest.

Een garage heeft een prachtige stoere auto laten komen naar het zorgcomplex en onze bewoner mocht een rit meemaken in deze prachtige auto. Bewoner was helemaal happy met zijn kadootje.

Afgelopen week kreeg mijn oudste dochter de uitslag van de MRI-scan binnen, slik slik. Haar bovenste knieband is volledig afgescheurd en kan niet meer hersteld worden, waardoor ze de rest van haar leven met een instabiele knie blijft lopen. Een harde uitslag die even tijd nodig heeft om te landen.

We hebben 2 nieuwe bewoners verwelkomd en zitten nu vol met het zorgcomplex. Erg leuke bewoners en nu kijken of er een mooie band onderling met de bewoners kan ontstaan. Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen beperkingen en dat is erg mooi om te zien en vooral als je ze kunt helpen om hun leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Inmiddels nog nieuwe collega’s erbij aangenomen, waardoor we een fantastisch team hebben en ik nu ook een klein beetje meer naar de achtergrond kan treden. Weer eens wat anders dan dagelijks werken. Ik kan me nu wat meer storten op het kantoorwerk en de thuiszorg tak.

En nu heerlijk genieten van deze zondag met mijn kinderen en wie weet vanmiddag nog een mooie preek meekrijgen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s