Open

Inmiddels hebben we een fantastische opening achter de rug.

Iedereen heeft hard gewerkt om het klaar te krijgen voor de opening, maar helaas nog niet alles klaar toen, maar dat mocht de pret niet drukken. Vele mensen wisten de weg naar ons te vinden.

Afgelopen week is er nog hard gewerkt om de appartementen allemaal klaar te krijgen.

Inmiddels hebben we de eerste twee bewoners al mogen ontvangen en er zijn meerdere in aantocht.

Dit is een heerlijke manier van werken om gewoonweg warmte en aandacht aan je medemens te geven en de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben.

Eind deze week zit alles mooi in de spack en kunnen de meubels komen en kunnen we het dan mooi inrichten. De laatste badkamers zijn klaargemaakt. Voor wat betreft de binnenkant van het complex word maandag de rest afgeschilderd en de laatste plinten en vensterbanken erin gelegd. Dinsdag word alles afgeplakt en dan kan er woensdag en donderdag gespackt worden en hebben we het komende weekend een prachtig pand.

 

 

1 thoughts on “Open

  1. Was ook bij de opening aanwezig en ben erg onder de indruk van hoe mooi het is geworden. Dit zorgcomplex mag met recht de naam ‘‘ t Daalders Plakje’ dragen. Chapeau voor de architect die het heeft ontworpen en hulde aan alle bouwlieden die het in een relatief kort tijdsbestek hebben gerealiseerd. Maar bovenal: Proficiat Corrie!

Plaats een reactie